Totalrenovering på Sjælland

okt 21, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Totalrenovering på Sjælland

I Toft Byg er vi specialiserede i henhold til at udføre kvalitetssikker og prisvenlig totalrenoveringer på hele Sjælland. Vi har flere års erfaring med at udføre entrepriser for private husejere og går til enhver opgave med samme fokus på kvalitet. Vi udfører alle former for renovering og sørger altid for, at resultatet bliver præcist som du ønsker det.

Derfor starter ethvert byggeprojekt med en gensidig dialog, hvor vi i fællesskab udtænker de løsninger, som mest optimalt opfylder dine behov.

Hvad enten du skal have bygget nyt, bygget til eller bygget om, kan vi i Toft Byg stå for hele byggeprojektet. Vores dygtige og engagerede medarbejdere kan udføre alt fra tagrenovering, køkkener, badeværelser, døre og vinduer, trapper, terrasser og meget mere.

Materialer i topkvalitet og energivenlige løsninger

Vores medarbejdere kan være behjælpelige med professionel rådgivning om alt fra materialer til design og vi går aldrig på kompromis. Derfor udvælger vi alle vores anvendte materialer ud fra vores høje krav om kvalitet, holdbarhed, æstetik og prisvenlighed. På den måde kan vi sikre vores kunder, at deres renovering bliver som ønsket og vil holde i mange, mange år.

I forbindelse med totalrenovering har vi i Toft Byg en stor erfaring med energioptimerende løsninger. Både på kort og lang sigt kan der være mange penge at spare ved at udføre energioptimerende renoveringer og vores dygtige medarbejdere kan rådgive dig i henhold til at finde de områder, hvor du kan spare på energien. Eksempelvis kan energirigtige vinduer spare dig penge på energiregningen og samtidigt sikre dit hus en bedre energimærkning, som gør det lettere at sælge.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os med enhver forespørgsel om totalrenovering på Sjælland. Ring på telefonnummer 22479647 for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dit byggeprojekt eller for at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook