Totalrenovering med Toft Byg

okt 10, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Totalrenovering med Toft Byg

Toft Byg er en af områdets mere specialiserede og erfarne virksomheder hvad angår totalrenovering hos både private og erhverv. Vores firma er beliggende i Karlslunde, men vi udbyder vores arbejde på hele Sjælland. Vores dygtige og engagerede medarbejdere har flere års erfaring i branchen og er specialiserede inden for hver deres felt.

Som virksomhed har vi derfor valgt at specialisere os i hovedentrepriser, hvor vi hjælper vores kunder med at føre deres drømme ud i livet. Som ansvarlig for hovedentreprisen sørger vi for at hjælpe kunden igennem alle projektets faser og i sidste ende sørge for, at resultatet bliver præcist som ønsket. Vi sørger for at formidle kontakten mellem alle involverede i totalrenoveringen og hjælper naturligvis også for at ansøge om byggetilladelser osv.

Hvad enten du skal have bygget om, bygget til eller renoveret hele huset, kan du trygt overlade opgaven til Toft Byg. Vi har flere års ekspertise og sørger for, at både budget, tidsplan og alle indgåede aftaler bliver overholdt.

Vi står for alt i forbindelse med din renovering

I forbindelse med en totalrenovering er vores vigtigste opgave at føre vores kunder trygt og sikkert igennem processen. Du er mere end velkommen til at deltage i projektet i alle faser, men vi skal nok sørge for den overordnede planlægning, så du kan fokusere på det, der interesserer dig. Vi involverer kun vores kunder på deres betingelser og sørger naturligvis for at holde dig opdateret på projektet. Skulle der opstå uforudsete udfordringer kan du være sikker på, at vi nok skal finde en løsning.

Hos Toft Byg udvælger vi alle vores anvendte materialer ud fra kompromisløse krav om kvalitet, holdbarhed og æstetik. På den måde er vores kunder sikret, at deres valgte materialer altid vil være i højeste kvalitet og til den mest fornuftige pris. Det samme gælder for det færdige stykke arbejde.

Du er altid velkommen til at kontakte os i firmaet for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dine byggedrømme: 22479647. Her på hjemmesiden kan du også indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook