Tilbygning til dit hus

nov 11, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Tilbygning til dit hus

Toft Byg tilbyder alle former for tilbygning til dit hus. Vi har flere års indgående erfaring med at bygge, tegne og designe tilbygninger og kan bistå vores kunder med professionel rådgivning fra start til slut. Vores firma er beliggende i Karlslunde, men vi udbyder tilbygning til huse på hele Sjælland.

Vi går til enhver opgave med samme fokus på kvalitet og ærlighed i arbejdet. Derfor kan du altid regne med, at Toft Byg overholder tidsplanen, budgettet og enhver indgået aftale.

Hos Toft Byg er det meget vigtigt for os, at vores kunder er fuldt ud tilfredse med det færdige resultat. Derfor holder vi løbende en dialog kørende med vores kunder og sørger altid for, at din nye tilbygning bliver præcist som ønsket. Forud for ethvert stykke arbejder findes en indledende samtale, hvor vi i fællesskab udtænker den løsning, som mest optimalt kan opfylde dine behov og ønsker til tilbygningen.

Vi sørger for alt ved din tilbygning

En tilbygning til dit hus kan være et ekstra rum, en udestue, en nye terrasse, garage, anneks og meget andet. Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere står for den overordnede planlægning af projektet fra start til slut. Vi kan formidle kontakten mellem alle involverede parter og sørger for at inddrage samarbejdspartnere hvis der er tale om mere omfattende projekter. Hvis din tilbygning eksempelvis har betydning for husets kloak og afløb, skal vi nok sørge for at ansøge om byggetilladelse hos kommunen og udfylde det nødvendige papirarbejde.

Til enhver tilbygning udvælger vi alle anvendte materialer ud fra vores kompromisløse krav om holdbarhed, æstetik, kvalitet og funktionalitet. På den måde kan du være sikker på, at du får dine ønskede materialer i markedets bedste kvalitet og den mest fornuftige pris.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i Toft Byg for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at realisere dine drømme om en tilbygning til dit hus: 22479647. Vi glæder os til at høre fra dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook