Renovering af hus i Roskilde

okt 16, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Renovering af hus i Roskilde

Toft Byg udfører alle former renovering af huse i Roskilde og omegn. Vi har mange års erfaring i branchen og er specialiserede i henhold til at foretage renoveringer i topkvalitet. Vi går til enhver opgave med samme høje ambitioner og sørger for at føre vores kunder trygt og godt igennem renoveringen.

Det er meget vigtigt for os, at det færdige resultat bliver præcis som du ønsker det. Derfor starter vi enhver renovering med en gensidig dialog, hvor vi i fællesskab finder frem til den løsning, som mest optimalt opfylder dine behov. Vores dygtige og engagerede medarbejdere kan rådgive om alt fra design til materialer og kan være med at til at føre dit byggeprojekt ud i livet.

Vi skal nok stå for den overordnede planlægning og formidle kommunikationen mellem alle involverede parter. Hvis renoveringen kræver byggetilladelse fra kommunen hjælper vi også gerne med alt det nødvendige papirarbejde.

Kvalitet og troværdighed i arbejdet

Som uddannede og specialiserede tømrere har vi ekspertisen til at udføre alle former for opgaver forbundet med renovering af hus i Roskilde. Hvad enten du skal have bygget om, bygget til eller bygget nyt kan du trygt overlade opgaven til os – vi er aldrig tilfredse før vores kunder også er det.

I forbindelse med renovering af dit hus kan vi blandt andet foretage kvalitetssikker tagrenovering, renovering af vinduer og døre, køkkenrenovering og meget mere. Vi udfører også total renovering og har mange års erfaring som total entreprenør, hvor vi sørger for at gennemføre og planlægge projektet fra start til slut.

Vores fokus er altid på kvalitet og troværdighed. Når du indgår en aftale med Toft Byg kan du derfor være sikker på, at vi overholder tidsplanen, budgettet og alle indgåede aftaler.

I Toft Byg udvælger vi alle vores anvendte materialer ud fra virksomhedens høje krav om kvalitet, æstetik, holdbarhed og prisvenlighed. På den måde er vores kunder altid sikret, at deres renovering vil stå knivskarpt og holde i mange, mange år.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med renovering af dit hus i Roskilde: 22479647. Vi glæder os til at hjælpe dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook