Renovering af hus i København og omegn

nov 6, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Renovering af hus i København og omegn

I Toft Byg har vi flere års indgående erfaring med at renovere huse i København og omegn. Vi er specialiserede i at udføre alle former for entreprise og går til enhver opgave med samme fokus på kvalitet og ærlighed.

Hvad enten du skal have foretaget renovering af dit tag, badeværelse, køkken eller hele huset, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi udfører ethvert stykke arbejde i absolut topkvalitet og er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Det er meget vigtigt for os, at resultatet i sidste ende bliver præcist som du vil have det. Derfor starter vi ethvert projekt med en gensidig dialog, hvor vi sammen med vores kunder udtænker de løsninger, som mest optimalt opfylder alle behov. Vores engagerede og erfarne medarbejdere står altid klar med professionel og faglig rådgivning om alt fra valg af materialer til design og udformning.

Hvis renoveringen kræver byggetilladelse fra kommunen skal vi nok hjælpe med de nødvendige ansøgninger. Vi holder det overordnede fokus hele projektet igennem og står for planlægning mellem alle involverede parter.

Energioptimerende løsninger i København og omegn

I Toft Byg har vi altid øje for at udføre renoveringer med energioptimerende løsninger. Energivenlige renoveringer kan spare vores kunder mange penge på energiregningen og samtidig være med til at øge husets værdi med henblik på eventuelt salg. Vi foretager derfor altid gerne et energitjek af huset, hvor vi foreslår energivenlige forbedringer, som vil mindske husets samlede energiforbrug.

Vi udvælger alle vores materialer ud fra virksomhedens høje krav vedrørende kvalitet, holdbarhed, æstetik og prisvenlighed. På den måde er vores kunder sikret, at deres renovering vil fungere perfekt og holde i mange, mange år.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i Toft Byg for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med renovering af dit hus i København og omegn. Ring på telefonnummer 22479647 for at modtage et skræddersyet, uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at hjælpe dig med at realisere dine byggedrømme.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook