Toft Byg handler om kvalitet og tryghed.

Virksomheden er ejet Phillip Toft, der er uddannet tømrer med flere års erfaring.
Vi har store ambitioner og gør altid vores bedste for at levere et godt stykke arbejde til den aftale tid. Vi hører hjemme i Karlslunde, men vi kører ud på hele Sjælland og hjælper vores kunder med både store og små tømreropgaver.

Vi tilbyder blandt andet:

  • Tag
  • Badeværelser og køkkener
  • Vinduer og døre
  • Serviceopgaver
  • Tilbygning, ombygning, renovering
  • Total- og hovedentrepriser

Specialister i hovedentrepriser

Selvom vi er gode til alle former for tømrerarbejde, så har vi valgt at specialisere os i hovedentrepriser, hvor vi hjælper vores kunder sikkert gennem alle byggefasens facetter. Skal du have bygget nyt, bygget til eller bygget om, så kan du med fordel vælge at overlade det overordnede ansvar til Toft Byg. Vi har både erfaringen og kompetencerne til at styre projektet, så kvaliteten bliver høj og tidsplanen bliver overholdt.

Du deltager selv i planlægningen, men vi står for kontakten til alle de forskellige håndværkere, så du kan koncentrere dig om den del, du finder mest interessant.

Vores vigtigste opgave er, at få vores kunder trygt og godt gennem både store og små byggeprocesser. Når Toft Byg arbejder på dit projekt, er du altid velkommen til at kontakte os, så du kan blive opdateret på forløbet – og skulle der opstå noget uforudset, finder vi altid en løsning.

Toft Byg er tilknyttet Tryg Forsikring i forbindelse med skader for private og erhverv. Alt efter skadens størrelse kan vi sørge for, at I bliver genhuset, mens vi sørger for, at I hurtigt kan få jeres hjem tilbage – endnu flottere end før.

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit byggeprojekt, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud.