Gode råd inden man skal i gang med renovering af sit hus

okt 3, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Gode råd inden man skal i gang med renovering af sit hus

Hvis du som boligejer overvejer at foretage både større og mindre renoveringer af dit hus, har vi i Toft Byg samlet nogle gode råd til dig. Vores virksomhed har mange års erfaring med at foretage renoveringer af huse i alle kategorier og du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os med enhver forespørgsel.

Ved at renovere dit hus kan du opnå mange fordele både her og nu, men også på længere sigt. De rigtige renoveringer kan opretholde din boligs værdi og i mange tilfælde øge den. Ved at foretage energioptimerende renoveringer kan man sænke sin energiregning og opnå en bedre energimærkning. Ofte kan man også udnytte sine kvadratmeter langt bedre ved at foretage nogle renoveringer af vægge og rum.

Overvej materialer og tag professionelle til råds

Først og fremmest er det vigtigt at gøre sig klar, at en renovering er med at til at ændre husets stil og karakter. Det kan selvfølgelig også være selve formålet med en renovering, men i alle tilfælde er det vigtigt at tænke renoveringen ind i husets allerede eksisterende charme og stil. Her er det vigtigt at fokusere på materialer som passer til husets stil og ikke deler huset op i den ’gamle’ og den ’nye’ del. Man kan med fordel tilgodese alle rum i forbindelse med en renovering, idet det giver hele huset et mere samlet og elegant udtryk.

I forbindelse med planlægning af renoveringen kan det fra starten af være en fordel at tage både håndværkere, ingeniører og eventuelle arkitekter med til råds. En ingeniør er vigtig hvis du ønsker at foretage ændringer på husets bærende eller stabiliserede konstruktioner.

Hvis du foretager større renoveringer af husets facade eller øger boligens kvadratmeter, er det ofte nødvendigt at søge byggetilladelse hos kommunen. Det samme gælder hvis renoveringen har betydning for kloak og afløb. Derudover er det en rigtig god idé at kontakte dit forsikringsselskab, idet større renoveringer måske kan betyde at du skal ændre din husforsikring.

I Toft Byg vil vi meget gerne hjælpe med at føre din drømme ud i livet. Vi udfører kvalitetssikre total entrepriser, hvor vi kan stå for alle vigtige dele af renoveringen. Du er altid velkommen til at kontakte os med forespørgsler eller for at høre mere: 22479647.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook