Energirigtige vinduer

aug 28, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Hvor meget kan man spare ved at få energirigtige vinduer?

Der kan være mange penge at spare ved at udskifte sine eksisterende vinduer med energirigtige vinduer. Toft Byg kan være med til at udskifte, udvælge og rådgive omkring hvilke energirigtige vinduer, som bedst vil kunne give dig konkrete besparelser på regningen.

Energirigtige vinduer medvirker til at reducere jeres energiforbrug i boligen og bidrager samtidig til at opnå et sundt og miljøvenligt indeklima. Energirigtige vinduer sørger kort fortalt for, at der kommer mere varme ind i boligen end der kommer varme ud. På den måde kan man nedbringe sit energiforbrug og spare penge på opvarmningen af sin bolig.

Ifølge tal fra Energistyrelsen kan man ved at udskifte sine eksisterende vinduer til energirigtige vinduer opnå besparelser på mellem 1980 kr. til 2770 kr. om året. Besparelserne afhænger af hvilken type opvarmning, som husholdningen bruger, samt prisen på energi.

  • Skifter man eksempelvis fra vinduer med et lag glas til forsats – eller koblede rammer – kan man opnå en besparelse på cirka 2540 kr. om året.
  • Skifter man fra vinduer med et lag glas til energivinduer kan man spare cirka 2370 kr. om året.
  • Har man allerede eksisterende termoruder som udskiftes med energiruder, kan man ifølge Energistyrelsen spare cirka 1980 kr. om året.
  • Den største besparelse opnås ved at udskifte sine termovinduer til energivinduer: cirka 2770 kr. om året.

Alle beregninger afhænger som sagt af hvordan man opvarmer sin bolig samt prisen på energi. Men der er ingen tvivl om, at der er væsentlige beløb at spare ved at udskifte sine eksisterende vinduer til energirigtige vinduer. Der findes mange andre typer af energirigtige vinduer og Toft Byg er naturligvis altid behjælpelige med at udvælge de bedste energirigtige vinduer til hver enkelt kunde.

Få et uforpligtende og skræddersyet tilbud på energirigtige vinduer

Hos Toft Byg har vi mange års indgående erfaring med at udskifte, montere og udvælge energirigtige vinduer. Vores dygtige og engagerede medarbejdere er altid klar til at rådgive vores kunder og i fællesskab finde frem til den løsning, som mest optimalt opfylder dine behov.

Vi besøger gerne vores kunder på deres adresse og foretager en gennemgang af din boligs muligheder inden for energi, hvorefter vi kan afgive et skræddersyet og uforpligtende tilbud på nye, energirigtige vinduer.

Kontakt os på telefonnummer 22479647 eller brug vores hjemmeside til at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook