Energirenovering

nov 21, 2016 | Inspiration | 0 Kommentarer

Energirenovering

I Toft Byg har vi i flere år fokuseret på energioptimerende renoveringer, der både gavner miljøet og økonomien. Som boligejer kan der være mange penge at spare ved at tænke i energivenlige løsninger – både på kort og lang sigt.

En kvalitetssikker energirenovering kan eksempelvis give din bolig en bedre energimærkning, som i mange tilfælde vil forhøje boligens samlede værdi ved et eventuelt salg. Derudover vil besparelserne ved energirenovering hurtigt kunne aflæses på regningen.

Hvis du går og overvejer at renovere dele af dit hus, er der ingen grund til ikke at foretrække energivenlige løsninger. Og hvis du gerne vil spare penge på dit energiforbrug, skabe et bedre indeklima og samtidig sænke boligens samlede CO2-udslip, så er energirenovering den rigtige vej frem.

Spar penge med kvalitetssikker energirenovering

Ved at foretage energirenovering af din bolig kan du komme til at spare mange penge på din samlede energiregning. Et af de vigtigste områder med hensyn til energirenovering i huse er oftest vinduer, som ikke holder varmen indendørs.

Der findes mange forskellige typer af energirigtige vinduer, som kan hjælpe dig med at holde på varmen og samtidig sikre et sundt indeklima i boligen. I Toft Byg kan vi rådgive dig omkring hvilke typer vinduer, som bedst vil kunne give dig besparelser på regningen.

Med hensyn til isolering, tage, døre og vægge er der ligeledes mange måder at udføre energirenovering på. Vores professionelle og engagerede medarbejdere vil hjertens gerne besøge dig på din adresse og foretage et generelt energitjek af din bolig, hvorefter vi kan afgive et skræddersyet og uforpligtende tilbud på en energirenovering, som vil spare dig penge fremover.

I forbindelse med enhver renovering anvender vi i Toft Byg altid miljørigtige materialer i højeste kvalitet, som automatisk vil være medvirkende til at nedbringe husets energiforbrug. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller langtidsholdbare løsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores energirenovering: 22479647. Vi glæder os til at høre fra dig.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Find os på Facebook